top of page

Article publicat al recomana.cat 

07/07/2013​

 

Ferran Baile:

Interessant proposta de la companyia balear Mov i ments & La Fornal d'Espectacles. (...) ple de ritme i amb moments i imatges impactants i brillants (...)

 

Víctor Giralt

(...) Una rondalla popular mallorquina servida amb molta màgia i poderosa força visual. Gràcies a una astuta posada en escena, els 4 intèrprets treuen petroli d’uns mínims escenogràfics.

 

Núria Cañamares

(...) destaca sobretot per la capacitat de generar ambients visuals i sonors preciosos (...) i amb ben poc sap enginyar-se-les perquè la imaginació faci la resta. (...) Un caramel per a infants a partir de 5 anys.

Article publicat a la revista francesa www.babelmed.net

15/11/2012​

 

Nadia Khouri-Dagher

“(…) l’espectacle que barreja teatre, titelles i teatre d’ombres, L’amor de les tres taronges, contat per la companyia Mov-i-Ments i la Fornal d’Espectalces, vinguts de Balears, durant el qual s’escoltava una felicitat poc comú dintre d’una sala de concerts a Europa, i riures de bebés a la sala, (…)”

​Article publicat al blog d'Antoni Riera

05/11/2012

 

“Quan el teatre per a infants està ben fet agrada a tothom. La interacció amb els més petits, la reducció del text per donar pas a les imatges, presentades amb projeccions d’ombres o de forma real (en aquest cas amb habilíssimes construccions escenogràfiques i d’atrezzo), un titella, una bicicleta que és un cavall, o un gegant amb tres caps però sense mans, l’humor i el missatge. 

 

Article publicat al diari Última Hora​

12/11/2012​

 

“Sin el tono festivo propio de la música en la calle, el vetusto teatro Els Carlins acogió el viernes tres pases de la rondalla L’amor de les tres taronges que la compañía La Fornal encargó a Mov-i-ments, y cuyo proyecto obtuvo la beca Jaume Casademont d’Innovació en la Cultura Popular 2012. (...)"

Article publicat a la web de la Fundació Jaume Casademont​

 

L'Amor de les tres taronges s'estrena amb èxit a la Fira Mediterrània.

(...) Un treball excel·lent que a partir d’una escenografia senzilla i només 4 actors aconsegueix transportar l’espectador cap a un món de fantasia i captar l’atenció fins al darrer minut de l’obra. (...) Sens dubte un excel·lent espectacle per anar a veure amb tota la família.”

bottom of page