top of page
cia_edited.jpg

ZOOM

LA PEÇA

ZOOM és el nou projecte de la companyia actualment en procés de creació. 

Una peça d'equilibris dramàtics que combina la tècnica de circ dels porters acrobàctics, la interpretació i la pintura.

ZOOM és un espectacle que inclou la pintura sobre una superfície de paper que ocupa tot l'espai escènic. Es tracta d'una peça site specific que comporta empaperar dues parets que formen un racó. Les parets han de ser d'un mínim de 5 metres de llarg cada una i han de tenir 4 metres d'alçada mínima cada una.

ZOOM és un viatge als pensaments més analítics sobre l'èxit i el fracàs. Una aproximació a l'èxit professional i una reflexió a l'èxit personal; tan individual com en parella.

La confiança, el sacrifici, la dependència, la por, el desequilibri, la compenetració i com a missatge final: l'equilibri.

SINOPSIS

Primer distants, dos cossos es troben en un racó. Després d'un llarg camí per arribar-hi hauran d'afrontar amb els seus pensaments més íntims, les seves pors i motivacions, els desitjos i somnis.

ZOOM ens endinsa en la insistència d'arribar més amunt i no conformar-nos amb quedarnos a baix. L'acceptació de viure arraconats i el joc que ens permet arribar a la tranquil·litat.

Dos cossos que cooperen per trobar una sortida amagada que et torna a il·lusionar i il·luminar des d'una altra perspectiva.

bottom of page